Azərbaycan Memarlıq və İnşaat Universiteti

Azərbaycan Memarlıq və İnşaat Universitetinin Tarixi və Əsas Məlumatları

Azərbaycan Memarlıq və İnşaat Universiteti (AzMIU) 1975-ci ildə yaradılmışdır və Azərbaycanın inşaat, memarlıq və mühəndislik sahələrində ən qabaqcıl ali təhsil müəssisələrindən biridir. Universitet memarlıq, inşaat mühəndisliyi, şəhərsalma və digər texniki sahələr üzrə yüksək ixtisaslı mütəxəssislər hazırlayır.

AzMIU, tədris proqramlarını beynəlxalq standartlara uyğunlaşdırmış və tələbələrə nəzəri biliklərlə yanaşı, praktiki təcrübə qazanma imkanı yaradır. Universitetin tədris prosesi innovativ texnologiyalar və müasir laboratoriyalarla təchiz olunmuşdur ki, bu da tələbələrin peşəkar bacarıqlarını inkişaf etdirməsinə kömək edir.

Azərbaycan Memarlıq və İnşaat Universitetinin Fakültələri Haqqında

POPULYARAzərbaycan Memarlıq və İnşaat Universitetinin Fakültələr üzrə İllik Təhsil Haqqı

Azərbaycan Memarlıq və İnşaat Universitetinin Yataqxana və Tələbə Həyatı

Azərbaycan Memarlıq və İnşaat Universitetinə Qəbul Prosedurları və Şərtləri