Tbilisi  Dövlət Universiteti (İvane Cavaxişvili adına)

Tbilisi Dövlət Universiteti (İvane Cavaxişvili adına)

Tbilisi Dövlət Universiteti (gürc. თბილისის ივანე ჯავახიშვილის სახელობის სახელმწიფო უნივერსიტეტი) — Gürcüstanın aparıcı və ən böyük ali məktəbi, ölkənin ən böyük elm mərkəzlərindən biri. 1918-ci ilin fevralında yaradılıb.

Universitetdə təxminən 18.000 tələbə təhsil alır. Universitetdə Hüquq, İqtisadiyyat, Sosial elmlər, Tibb və Təbiət Elmləri Fakültəsi var.

Fakültələr və İxtisaslar

Bakalavr Magistratura Doktorantura
İngilis Dili Müəllimliyi Azərbaycan dili Dil nəzəriyyəsi
İngilis Dili Azərbaycan ədəbiyyatı Azərbaycan dili
Fransiz Dili Müəllimliyi Azərbaycan dili və ədəbiyyatının tədrisi metodikası və metodologiyası German dilləri
Alman Dili Müəllimliyi Beynəlxalq Münasibətlər Roman dilləri
Beynəlxalq Münasibətlər Dil və ədəbiyyatının tədrisi metodikası və metodologiyası(Alman) Təlim və tərbiyənin nəzəriyyəsi və metodikası
Jurnalistika Dil və ədəbiyyatının tədrisi metodikası və metodologiyası(Fransız) Ümumi pedaqogika,pedaqogikanın və təhsilin tarixi
Psixoloji Xidmət Dil və ədəbiyyatının tədrisi metodikası və metodologiyası(ingilis) Beynəlxalq münasibətlər
İbtidai Sinif müəllimliyi Dil və ədəbiyyatının tədrisi metodikası və metodologiyası(rus) Sosial psixologiya
Məktəbəqədər Dilşünaslıq (dillər və sahələr üzrə) Alman dili
Rus Dili Müəllimliyi Dilşünaslıq (dillər və sahələr üzrə) Fransız dili
Azərbaycan Dili və Ədəbiyyatı Müəllimliyi Dilşünaslıq (dillər və sahələr üzrə) müqayisəli dilçilik
Alman Dili və Ədəbiyyatı Müəllimliyi Dilşünaslıq (dillər və sahələr üzrə) ümumi dilçilik
İngilis Dili və Ədəbiyyatı Müəllimliyi Dilşünaslıq (dillər və sahələr üzrə) (ingilis dili)
Fransız Dili və Ədəbiyyatı Müəllimliyi Ədəbiyyatşünaslıq (dillər və sahələr üzrə) (Alman ədəbiyyatı)
Filologiya-Azərbaycan Dili Ədəbiyyatşünaslıq (dillər və sahələr üzrə) (Fransız ədəbiyyatı)
Filologiya-Alman Dili Ədəbiyyatşünaslıq (ölkələr və sahələr üzrə) (ingilis ədəbiyyatı)
Filologiya-ingilis Dili Pedaqogikanın nəzəriyyəsi və tarixi
Filologiya-Rus Dili Regionşünaslıq (Regionlar üzrə)
Filologiya-Fransız Dili Sinxron tərcümə (Ingilis, Alman, Fransız, ispan, Koreya)
Regionşunaslıq Sosial pedaqogika
Təhsildə qiymətləndirmə və monitorinq
Təhsildə sosial-psixoloji xidmət
Tərcümə (İngilis,Alman,Fransız, Ispan,Koreya)
Xarici dilin tədrisi metodikası və metodologiyası(alman dili)
Xarici dilin tədrisi metodikası və metodologiyası(fransız dili)
Xarici dilin tədrisi metodikası və metodologiyası(ingilis dili)

Tbilisi Dövlət Universiteti (İvane Cavaxişvili adına)nə birbaşa online qəbul prosesinə daxil olmaq üçün, zəhmət olmasa "www.wsec.edu.az/online-muraciat.php" linkinə keçid edin.